Frequently Asked Question

De presentatie update niet meer
bijgewerkt op 10 jaar geleden

De presentatie update niet meer, hoe kan ik dit verhelpen?

Update problemen worden meestal veroorzaakt doordat er geen internetverbinding beschikbaar is.

Is er een wijziging geweest in uw netwerk?
Houdt er dan rekening mee dat de instellingen op de Flexscreen player ook aangepast moeten worden.

Een andere oorzaak kan zijn dat de harde schijf van de player vol is. Controleer of er genoeg ruimte beschikbaar is. Is dit niet het geval? Dan is het mogelijk om de content in de Flexscreen beheeromgeving op te schonen en op deze manier vrije ruimte te creĆ«ren.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...