Frequently Asked Question

Het scherm geeft een wit beeld
bijgewerkt op 9 jaar geleden

Witte schermen worden vaak veroorzaakt doordat er geen presentatie staat ingepland.

Controleer dit door in te loggen in Flexscreen via http://login.flexscreen.nl/ en ga naar het Planning overzicht. Nadat de planning goed is ingesteld moet de player gesynchroniseerd worden.

Een andere oorzaak van witte schermen kan zijn dat de datum en tijd van de player niet goed staat ingesteld. Bij een stroomstoring kan het gebeuren dat de player een aantal instellingen vergeet.

Witte schermen kunnen ook veroorzaakt worden doordat de player niet genoeg geheugen heeft. Controleer het geheugengebruik en verhoog eventueel het Windows wisselbestand. Zie voor meer informatie http://windows.microsoft.com/nl-BE/windows-vista/C...

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...